dimecres, 27 d’abril del 2011

CEO'S

CEO'S 2011 Horche - Guadalajara

Aquest cop els campionats d'espanya ens queien un xic més a prop, concretament a Guadalajara, i la zona de competició a poc menys de 15 minuts de la ciutat, a la població d' Horche. Allà hi varem disputar les proves de mitja, llarga distància i els relleus. A Guadalajara ciutat i varem fer l' Sprint.

Divendres mati, arribem a la zona de parquing, primera sorpresa!!!! toca patejar....i així cada dia, aparcant a un vial de servei...increible...hi ha la zona de competició, autocaravanes embarrancades amb el fang!!!! no les van treure fins dissabte migdia i gràcies a un tractor!!!!
Deixant de banda tot això...

Zona Horche (Llarga i mitja)

La cursa de llarga distància, no va ser una de les millors que recordi... no vaig acabar d'agafar-li la mesura al mapa i a la representació de la vegetació. I això que vaig fer unes bones 3 primeres fites...però a partir de la 3-4 una mà de despropòsits em van condemnar.
La nevegació per la zona de boscos verd 1 em resultava bastant complicada, ja que havia d'anar bastant encongit per poder passar. I la segona tirada llarga que ens va tocar fer se'm va fer llarguissima. I l'estat físic no era el més adequat, tenia les cames cansades i no tiraven ja...així que vaig decidir acabar la cursa com fos i intentant entendre el mapa.

Temps total, 2h 07'.  Temps del primer 1h 19

La cursa de mitja distància, última cursa dels campionats, ocasió perfecte per acabar amb un bon gust de boca. La sortida cap a la fita 1, la vaig trobar complicada perquè havíem de recular, però cap problema. Vaig enllaçar fites bones fins la 4. Fent una desviació per recolocar-me abans de la 3.
I quan em disposava a fer una fita fàcil, molt fàcil vaig i la cago!!! anant resseguint un limit de vegetació que m'hauría conduït directa a la fita 5 va i em desvio a fer la 6 (51) la fito, pensant-me que era la 5...total que cagada al cantu!!! torna a anar direcció la 5 i torna a fer la 6.
Després d'aquesta relliscada vaig tornar a agafar un bon ritme de cursa, fins que em vaig topar amb el senyor Catllà!!! em vaig picar, ell sortia 2' darrere meu (em sembla) i tenia ganes de tornar-li i mirar de recuperar temps, així que vaig compençar a apretar les dents i de la fita 9 a la meta no vaig fer cap errada!!! (segons el meu entendre) i no només això sinó que vaig aconseguir un ritme de cursa alt i ritme de lectura de mapa alt!!!!

Total molt bones sensacions també, tant a nivell físic com tècnic!!! després dels relleus ja tenia per la mà el tipus de vegetació!! i vaig decidir passar pels verd1 com si fossin bosc blanc!!!!!

Temps final 48' 52''. Temps del primer, 34' 31'' (una bèstia que li va sortir una gran cursa!!! Felicitats ehhh!!!)

routgadget campionats aquí podreu veure els diferents circuits i els traçats que la gent va fer, si es que ho ha dibuixat!!

Zona Horche (relleus)
La cursa de relleus, és la festa per excel·lència de l'orientació. Es corre en equips de 3. Tots els primers rellevistes surten en massa!!! i passen per una fita d'espectadors, aleshores des d'allà, el segon rellevista es dirigeix a la zona del relleu per on passarà el primer al cap d'una estona...i apa a seguir la cursa.
Cada rellevista fa un circuit diferent!!!!

El nostre equip, era prou bo!!! erem jo, amadeu i marc amat. Per desgràcia aquest últim no va poder venir per lesió. I no vam poder completar l'equip, així que varem decidir sortir a fer el circuit i mirar de fer-lo el millor possible sense desgastar-nos massa.

Temps 1h 18'. Cursa sense masses errades, només petitis despistes que no em van afectar massa per continuar i fer un bon paper.

Durissima sortida en massa!!! en pujada!!! pitjor ho tenien els segons i tercers rellevistes que havíen de sortir per una pista de "patinatge" i cap amunt!

Zona Guadalajara
Després de la cursa de relleus, tocava descansar una mica i anar cap a la cursa Sprint. Cursa molt ràpida, no massa tècnica però sempre divertida de córrer!! Me la vaig prendre en serio i vaig decidir anar a tope fins al final....
Vaig fer alguna errada puntual en alguna sortida de fita però en general vaig acabar molt content del resultat tant pel ritme de cursa que vaig poder portar com pel ritme de lectura a la velocitat de cursa!!!!
Com ja he dit, el traçat no tenía cap complicació, era tot bastant circular, amb un mini bucle abans del final.  En resum era un sprint poc tècnic i molt físic.
Temps final, 20' 19''. Temps del primer 16' 33''

I fins aquí els CEOS d'aquest any!!! AHHHH per cert, CATALUNYA CAMPIONA DELS CEOS NOVAMENT!!!!!!