dimarts, 18 d’octubre del 2011

SPRINT x Gràcia

Veient que el final de la temporada 2011-O se'm presenta curt, tota cursa per popular que sigui és d'agrair. Si tot va bé, em queda per córrer l Sprint de Roses i si la cosa va molt bé fins i tot a Figueres, ja que aquest any els Campionats de Catalunya els organitzem nosaltres!

Doncs el que anàvem, el dimecres 12 octubre, amb la col·laboració dels Grions, els Lluïsos de Gràcia van muntar la cursa Sprint pel seu barri. Aprofitant que ens donaven festa aquell dia, no se ben be perquè, vaig decidir apuntar-m'hi. L'objectiu era intentar anar el màxim i veure com responia el genoll, ja que després de la MM11 he anat arrossegant molèsties.

La Cursa
El dia es despertava assolellat i pintava calor, però per arribar a Lesseps se'm plantejava la primera elecció de ruta....(els qui en sabeu més de metro a veure que n'opineu!!!!)

1ª opció - M1 Hostafrancs - Pl Catalunya, transbord M3 fins a Lesseps
2ª opció - M5 Estació Sants - Diagonal, transbord M3 fins a Lesseps
3ª opció - M3 Pl Espanya fins a Lesseps

Ara si, un cop arribat, escalfar una mica i preparar-se per l sprint!!!!

Circuit molt ràpid, potser poc tècnic, ja que hi havia temps per pensar les diferents rutes i sortides de fites!! això ajudava molt a no perdre massa el ritme de cursa.
Potser algun bucle o algunes fites més juntes hauria fet pujar una mica la dificultat. Però bé, això no treu que la concentració hagués de ser màxima. Poder córrer per Gràcia és tot un plaer, a més a més vam passar per totes les places d'aquest barri...no ens en varem deixar ni una!!!!!

Només dubto si la sortida F2 la vaig encertar o no, cada cop en tinc més dubtes...però bé, fet està!

Pel que fa les sensacions, van ser molt bones, vaig poder anar a una molt bon ritme, no em vaig ressentir en cap moment del genoll i vaig quedar molt content de la classificació!!! 6è de 78!!!!

RESULTATS C1


1 Eduard Solé Vilella COC                                      0:20:02
2 Eduard Garcia FARRA-O                                     0:20:05
3 Marc Serrallonga Arqués GRIONS                       0:20:11
4 Lleí Viles Bonet COB                                            0:20:15
5 Sidónio Freitas sense club                                      0:21:05
6 Roger Fonseca Planas ALIGOTS                          0:21:15

Ara toca seguir preparant els Campionats i mirar d'arribar al màxim a l'últim cap de setmana-O que organitza els Farra's!!! 2n TROFEU FERRAN SANTOYO

dimarts, 11 d’octubre del 2011

Campionats Catalunya de Relleus

La cursa per excel·lència pel que fa clubs, són els relleus!!! tothom corrent pel seu club, defensant els colors!!!! Aquest cop ens tocava córrer a Sant Marti Sescorts, organitzat per UEVic.

El mati començava enboirat i la sortida en massa va ser sota una boira que es va aixecar al cap d'un moment. Aquest cop estava dins el segon equip sènior d'Aligots amb en Joan G i l' Amadeu B com a últim rellevista. El primer relleu era el llarg, uns 6km aprox (sinó recordo malament) tot just amb el coet de sortida i direcció al triangle ja vaig veure en el mapa la primera tirada llarga fins la fita 1, es va fer el trenet fins aquella zona.
Fites ràpides a partir de la 4 i pràcticament fins al final, es passava dues vegades per la fita vista, on després del segon pas quedava un petit bucle i cap a meta a donar el relleu!!!!

A nivell individual, em va agradar molt molt totes les fites de la 4 a la 13, fites ràpides que vaig localitzar ràpid, són zones que em van prou bé!!! tot i això vaig fallar en la penúltima fita abans de la 99. Em vaig passar de llarg la fita, vaig arribar a un bosquet blanc, que per sort vaig identificar ràpid també gràcies a un camp de conreu, i per sort vaig girar el cap i vaig veure el tallat on s'amagava la fita!!!
Després d'aquella pujada i recta final!!!!! 

Resultat individual; 11è - 47:27
Resultat de l'equip; 13ns 2:40:14