dilluns, 30 d’abril del 2012

Crònica d'una desvirgada anunciada

Aquest cap de setmana es va disputar el Trofeu Serra de Catllaràs d'Orientació, puntuable per la Copa Catalana, en les boniques poblacions de St Julià de Cerdanyola i La Pobla de Lillet.

També suposava el debut en bosc en una nova categoria, Homes Elit, de la qual no espero treure'n grans resultats però si aprendre moltissim i millorar tant com pugui a nivell tècnic!!!!
D'aquí el títol del  post.....


El dissabte 28, ens tocava còrrer la mitja distància, sobre mapa uns 3,7km. Es tractava d'una cursa molt ràpida i amb poc desnivell.  A primer cop d'ull semblava un circuit "fàcil" no vaig cometre errades greus o molt greus, fins a la F8 on m'hi vaig estar la vida....i vaig deixar uns 20 minuts buscant, resituant-me, tornant a buscar un mur amb 4 arbres mal posats i la fita....diria que no em vaig deixar cap mur per mirar....un desastre....


Abans d'anar cap a la F8 portava 18'58''a 3' i poc del primer....però aquest esport et guarda petites sorpreses, val a dir que després d'aquesta errada no vaig desanimar-me i vaig continuar clavant les fites i anant a un molt bon ritme.

Al final vaig acabar 16è amb un temps d 1h 04' 37'' 

Resultats St Julià de Cerdanyola

Diumenge 29, cap a La Pobla de Lillet, a còrrer la llarga distància, sobre mapa 9,8km i 525m de desnivell...res poca cosa...
La primera sorpresa va ser al veure el mapa....si ja de per si l'escala 1:15000 a vegades ja costa de llegir si el mapa en aquesta ocasió teniem un mini mapa (Dina5) amb 13 controls, on al arribar a aquest darrere ens donaven un nou mapa amb 13 controls més.

En el primer tram, vaig començar amb calma intentant entrar bé al mapa i acostumant-me a aquesta escala. Un cop fetes la F1 i F2, venia tirada llarga....aquí vaig aprofitar per analitzar el circuit que tenia davant....i ja vaig detectar la temuda zona de la papallona, un control per on hi passava 3 cops (F6,F9 i F12), i on calia vigilar de no liar-la....tot i això no me'n vaig poder estar.... Després del 1r pas F6, me'n anava cap a la F11 per sort vaig adonar-me'n ràpidament que no anava bé. Em vaig mentalitzar per no cagar-la en el segon pas F9, però novament...enlloc d'anar cap a la F10 vaig anar i arribar a marcar la F11...total...quan me'n vaig adonar a còrrer cap a la 10, tornar a la 11 i cap a la 12!!!!! 

Arribats a la F13, canvi de mapa i només quedava la meitat de la cursa....hahaha poca cosa... aquest canvi de mapa em va estruncar una mica el ritme...els colors eren diferents i em vaig despistar un xic...però no vaig  cometre cap errada greu en aquesta segona part, de fet n'estic molt orgullós, repeteixo que els temps no seran espectaculars, però la sensació d'anar tirant sense parar mola molt!!!!

El moment delicat va ser a la F22, on a pocs metres hi havia la F25...donaven ganes de saltar-se les F23 i F24... però res a seguir amb la cusa i arribar el més dignament possible!!!

Al final vaig acabar 16è amb un temps de 2h 28' 23''

El global dels 2 dies 13è amb un temps de 3h 33'00'' 


En general, n'estic molt molt molt satisfet de les dues curses, tot i fer uns temps mediocres, però analitzant fita a fita veig que tant malament no anava, tenint en compte les diferències físiques i tècniques amb la resta de corredors...
Això em porta a pensar que puc ser prou competitiu, evidentment no per guanyar, però si per intentar estar un xic més amunt!!! Si més no això s'intentarà!!!

Ara ja puc dir, que m'he DESVIRGAT!!!!!