dijous, 24 de novembre del 2011

Valoracions

Com a qualsevol esport, al finalitzar una temporada cal fer-ne les valoracions pertinents. S'ha de dir que aquest temporada es plantejava amb moltes curses de Copa Catalana i poquetes de Lliga Espanyola...Al final la realitat ha estat que no he arribat a les mínimes per fer mitja en cap de les dues competicions. Una llastima...que hi farem...

Copa Catalana
Era l'any per batallar amb la canalla (pujaven tots els d' H20) i el repte era estar ben a prop d'ells en algunes curses o fins i tot arribar-ne a guanyar algun d'ells. S'ha de reconèixer que estan molt ben entrenats tant físicament com tècnicament. Tot i que no van arrencar com esperaven i van donar certes opcions en algunes curses als mortals.

A nivell personal, no vaig arrencar la temporada oficial fins a Sant Jaume de Frontanyà, on a la cursa de mitja distància vaig cometre alguna errada tonta....hi ha la llarga una d'important. 
Després van venir els 2 dies del Berguedà, a Saldes, error en tarja i a Vallcebre la millor cursa de Copa Catalana aconseguint un 3r lloc!!! La següent cursa va ser l' Ultrallarga, vaig acabar prou satisfet tenint en compte que venia d'un Raid i ja treia el nas la Matagalls-Montserrat.
I des de l'ultrallarga ja no vaig participar a cap més cursa oficial fins a l Sprint de Roses.

Classificació final
25è lloc - 539 punts - 89,9 de mitja, que seria la 7ena millor mitjana d' H21A
H21A - 2011

Lliga Espanyola
Temporada amb només 6 curses oficials + sprint a Guadalajara, la temporada va arrencar a terres Valencianes, a Utiel amb una bona cursa i un abandó. D'allà ja passem als CEO'S 2011 a Guadalajara, uns mapes molt bons però dels quals no vaig aconseguir uns bons resultats.... i per últim Calamocha (Teruel) sense cap mena de dubte el millor cap de setmana de la temporada, aconseguint un 90.82 i un 97.6, i acariciant novament el podi global del cap de setmana

Classificació final
57è - 418 punts - 81,67 de mitja



Ara ja toca pensar en la temporada 2012, el que està clar és que a les espanyes seguiré un any més a H21A, el dubte està en Copa Catalana, pujar a HE o quedar-me a H21A....hi ha temps per pensar-ho!

Lliga Catalana Sprint Raid
L' equip els Selvatges (Roger Fonseca i Tomàs Llorens) vam iniciar la nostra aventura en el món dels RAIDS, participant en el Raid d'Aligots i el Costa Brava Raid, tots dos en la Categoria Èlit.
Els resultats van ser d'allò més positius, 5ns en els dos Raids en els que vam participar, aconseguint la 7ns plaça final de la Lliga Catalana.

Ara a entrenar fort per la temporada que ens espera, en la que si tot va bé els Selvatges tornaran a rodar en aquest esport tant apacionant!!!


La temporada que ve, més i millor!!!!

2 comentaris:

  1. HOHOHO! A tooooope Roger! Espero acompanyar-te en alguna de les curses d'orientació també! :D

    ResponElimina
  2. Roger, copa catalana... HE!!!!

    Apart dels super elit i els elit hi ha un petit grup que també fan HE (els que es busquen a la classificació mirant desde baix...). Seras benvingut en aquest "grup".

    ResponElimina