dimecres, 14 de setembre del 2011

CAMPIONAT ULTRALLARGA - O

Turó d' Armadans i Roques Encantades
Aquest cop la copa Catalana ens portava en un bonic indrèt entre Rupit i Sant Feliu de Pallerols, a l'ermita de la Salut. Lloc amb unes vistes privilegiades!!!!

A H21A no participavem del cmapionat d'ultrallarga però si teniem un circuit més llarg del normal. Podriem dir que el mapa tenia dues zones prou diferenciades, una més "facileta" i una altre, la zona de les roques encantades bastant més guapa i amb més teca!!!!

En la primera, fins la fita 17, molt poques errades, tot i tenir algun parcial un xic dolent, a destacar la fita 8 que se'm en va anar la pinça...iaixò que anava bé...però coses que passen!!!!
Apropant-me a la fita 17 (fita vista) veig que ja arriba l'Aleix, que sortia 10 minuts darrere, vaig pensar, engantxat-hi si més no durant la transició fins la zona de les Roques Encantades, allà només un error, bastant greu...a la fita 19, no m'esperava pas que el tallat estigués just a tocar de la riera...el buscava més amunt...un cop solventat aquest error, va tocar atacar els grans blocs de pedra de la zona, amb bons parcials, fins i tot aconseguint-ne un primer parcial, que sempre ajuda a veure que no vas tant malament.... 

He de reconèixer que veure que l'Aleix reculava a per una fita va ser una motivació extra, així que de la 26 a meta vaig apretar les dents per tal de retallar el màxim aquests 10 minuts que m'havia guanyat!!!!! Sort que les últimes eren pur tràmit!!!!

Al final, 6è Classificat amb un temps total 1h 40' 50'' a 14' 11'' del primer!!! Un cop analitzat parcials i errades, crec que podria haver rebaixat màxim uns 7-8'


Ara toca encarar la recta final d'aquest esportiu mes de Setembre, amb la no menys exigent MATAGALLS-MONTSERRAT!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada