dimarts, 11 d’octubre del 2011

Campionats Catalunya de Relleus

La cursa per excel·lència pel que fa clubs, són els relleus!!! tothom corrent pel seu club, defensant els colors!!!! Aquest cop ens tocava córrer a Sant Marti Sescorts, organitzat per UEVic.

El mati començava enboirat i la sortida en massa va ser sota una boira que es va aixecar al cap d'un moment. Aquest cop estava dins el segon equip sènior d'Aligots amb en Joan G i l' Amadeu B com a últim rellevista. El primer relleu era el llarg, uns 6km aprox (sinó recordo malament) tot just amb el coet de sortida i direcció al triangle ja vaig veure en el mapa la primera tirada llarga fins la fita 1, es va fer el trenet fins aquella zona.
Fites ràpides a partir de la 4 i pràcticament fins al final, es passava dues vegades per la fita vista, on després del segon pas quedava un petit bucle i cap a meta a donar el relleu!!!!

A nivell individual, em va agradar molt molt totes les fites de la 4 a la 13, fites ràpides que vaig localitzar ràpid, són zones que em van prou bé!!! tot i això vaig fallar en la penúltima fita abans de la 99. Em vaig passar de llarg la fita, vaig arribar a un bosquet blanc, que per sort vaig identificar ràpid també gràcies a un camp de conreu, i per sort vaig girar el cap i vaig veure el tallat on s'amagava la fita!!!
Després d'aquella pujada i recta final!!!!! 

Resultat individual; 11è - 47:27
Resultat de l'equip; 13ns 2:40:14

1 comentari:

  1. ...és una modalitat els RELLEUS q no s'ha de perdre. Aquest any va anar d'un pèl, espero q es mentingui i entretots la fem cada dia més gran! ;)

    ResponElimina