dijous, 23 de febrer de 2017

Costa Calida

la temporada 2017 ens segueix conduint cap al sud, aquest cop una horeta més lluny que fa uns dies a Santa Pola, més concretament a Cehegin i Caravaca de la cruz (Múrcia)

Com sempre, tres curses, llarga, sprint i mitja amb la particularitat de la sortida a la caça.

Dissabte 18 - Llarga a Caravaca de la Cruz
tot i haver-la preparat a consciència i sabent que era escala 1:15000 a la F1 vaig pecar una mica la "novatada" de l'escala.... hi ha la F3 encara més, vaig anar a caure molt pel llom tot i haver passat per sobre el tàlveg. Però la gran gran errada va ser F6 tenia controlat el pas per sota els ruscs d'abelles, arbre però un cop dins del bosc cagada.... vaig trobar la F11 i d'allà rumb cap a la F6 se'm va fer molt llarg.
F9 mala elecció de ruta, no vaig veure el caminet que anava a tocar de la riera i em vaig xupar els puja baixa per tots els tàlvegs fins F9...després cap secret.

Sincerament cursa força avorrida, dues tirades llargues sense cap gràcia i un circuit massa repetitiu...tota la part del centre ni la vam olorar

Temps total - 1h33' 54'' 13è H21A

Sprint
m'encanten els sprints urbans i aquest "canela fina" a l'agafar mapa i buscar fita 1 vaig dir-me....Huau!! fent una mica el "chiquito" mirant el mapa i intenant trobar una ruta fins la fita....tot l sprint amb el fre de ma posat però donant-ho tot... males eleccions de ruta sobretot F1 (ruta blava) menys escales, permetia veure mapa.  F11 (ruta vermella)...molt ràpid i sense escales.
La zona 5-6 s'havia de vigilar moltíssim, de fet em vaig passar un xic de llarg :P

Temps total - 17'43'' 4rt H21A
Diumenge 19 - Mitja distància a Cehegin
les últimes mitges no m'havien acabat de sortir bé i anava molt concentrat a fer una bona cursa, a entrar poc a poc a mapa, de menys a més. Crec que vaig complir amb aquesta idea, tot i les dues petites desviacions a les fites 1 i 2 on vaig perdre en total 2'30'' respecte els millors parcials. A la F12 se'm va escapar un altre minut. Malgrat això a partir de la F3 la tendència mirant el WinSplits era positiva, constant en ritme i millorant posicions poc a poc fins a assolir el 5è lloc quedant a 3'33'' del primer classificat

Hem va agradar molt aquest terreny i els traçats també, deixant la part de xaragalls pel final!!! Tot i que alguna fita més per aquella zona hauria estat encara més divertit!

Temps total 40'58'' 5è H21A

TOTS RESULTATS
pròxima cursa MARTIN KRONLUD - Madrid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada