dissabte, 22 de març del 2014

CO Populaire Apples


l'equip care-vevey-orientation organitzava una cursa popular d'orientació als boscos del poble d' Apples (regió de Vaud) englobada dins la Coupe Vaudoise/Genevoise.
El dia es presentava lleig, no convidava gaire anar a correr però com ja se sap en el món de l'orientació una cursa no es suspen sota baix concepte!! (a no ser que hi hagi un perill gran pels corredors)

M'agradaria parlar una mica sobre l'organització de la cursa, a cada cursa que vaig m'emporto sorpreses!!! en aquest cas es una cursa organitzada per 4 persones (ni més ni menys) 


- inscripcions al mateix lloc
- preu econòmic!!! 8francs
- et donaven el mapa sense circuit, l'havies de copiar
- fita start 
- sortides de 13 a 15h
- "zona de competició" dins un refugi de fusta (crec que son de les associacions de llenyataires) dels molts que hi ha pels boscos Suissos
- opció de 4 circuits a lliure elecció 

crec que es un model que s'està intentant portar a terme també per Catalunya per tal de promocionar l'esport, amb un cost de treball baix (requereix poques persones en l'organització), curses bon nivell popular, cost economic baix. Circuits com el Gir-O del Club Aligots Orientació o el Tass-O del UE Vic

Pel que fa la cursa, 6.3km / 150m desnivell / 18 controls / escala 1:15000

cursa molt rapida, segurament no massa tècnica però va be per anar agafant ritme de competició i lectura de mapa. Crec que només he fet una errada d'elecció de la F3-F4 potser era millor sortir pel corriol S de F3 per anar a buscar la pista que passa per sota la F11. fa menys volta i es més directe.

F9-F10 m'he atrevit com no a anar creuant pel verd1-blanc...aquesta zona estava molt generalitzada i es feia bastant complicat saber per quin tipus de vegetació anava. Però bé, he alentit una mica el ritme, m'he creuat amb un cervol!!! i fita!!!

El bosc tot el verd1 i verd2 es passava molt be i molts trams de blanc hi havia moltes branques tallades i forces esbarzers així que s'havia de vigilar be, trobar la millor traça pel bosc per no perdre velocitat

i de la F15 a meta tot baixada a molt bon ritme!!!!

Ara faltarà veure els resultats, que han dit que els publicarien a la web!!!! per cert, m'he vist obligat a jubilar unes altres bambes.... esparracada tota la malla del peu dret.... tocarà invertir de nou!!!! (fa rabia perquè encara tenien prou taco!!!)

2n lloc a 1' del primer!!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada